torstai 24. tammikuuta 2013

Figlievesin tilaus saapui







Tällaisia ihanuuksia paketista paljastui! Laitan myöhemmin kuvia, jossa joku näistä on päällä. Nyt en jaksanut enää uudelleen pukea, kun kerkesin jo sovittamaan nämä ennen kuin muistin kuvia ottaa.
Tilasin siis kahdet "perusrintsikat", yhdet olkaimettomat(mustat) ja kahdet bikinit. Mustat, jossa keskellä napit, ovat Freyan ja nuo aivan ihanat punavalkopilkulliset Midnight Grace-merkkiset. Myös olkaimettomat liivit ja ensimmäisessä kuvassa olevat pitsirintsikat ovat Freyat.

Ja mikä tärkeintä: Kaikki sopivat täydellisesti päälle! Nämä kaikki olivat UK kokoa 34DD.

Joku kyseli myös tuolla aiemmassa postauksessa, että onko nänneihin palannut tunto. On palannut. Ei ehkä niin herkkä tunto kuin ennen leikkausta, mutta kelpaa näinkin mulle! :)

6 kommenttia:

  1. Ei muuta kuin sovituskuvia blogiin! :) Joko se on puoli vuotta täynnä operaatiosta?

    VastaaPoista
  2. Hei. Mitä mallia nuo ensimmäiset ja viimeiset liivit ovat? :)
    Miellyttää silmääni.

    t. Leikkausta odotellessa

    VastaaPoista
  3. Moi, olisiko mahdollista saada käyttää paria kuvaasi (ennen/jälkeen) blogissani http://glamouriajakauneutta.blogspot.fi, jos teen pienen blogauksen blogistasi?

    Mahtava blogi :)

    VastaaPoista
  4. En tiedä tuon mallin virallista nimeä, mutta ne kai oli vaan "toppaamattomat". Tosi hyvät päällä, muotoilevat kauniisti. Täytyy laittaa joku päivä sovituskuvia!

    Kyllä saa käyttää mun kuvia, kunhan kertoo, mistä kuvat on peräisin! Ja kiitos! :)

    VastaaPoista
  5. Itsellä vähän alle pari viikkoa leikkaukseen, en malta odottaa! Nyt jo selailen nettikauppoja ja ihania liivejä :) laita ihmeessä kuvia miltä näyttää päällä.

    VastaaPoista
  6. Kuvat lisätty! Tsemppiä leikkaukseen ja toipumiseen! :)

    VastaaPoista