maanantai 18. helmikuuta 2013

Liivien ja biksujen testausta

Tässä muutama lupaamani kuva noista uusista liiveistä ja bikineistä.





17 kommenttia:

  1. ootsä hommannu silarit ?:)

    VastaaPoista
  2. ^^ ano ei nyt ole tainnut perehtyä kyseiseen blogiin, nimikin jo kertoo aika paljon ;)

    Mut hei, upealta näytät!!!! Noi biksut !!! Näyttää just siltä miltä kuuluukin näyttää, kesää odotellessa :)

    Mä niiiiin odotan että saan kans omani käyttöön!!!

    VastaaPoista
  3. Ylimmäiselle anolle annetaan Vuoden Typerys palkinto! Onnea valitsemallanne tiellä.

    VastaaPoista
  4. Sulle olis kyllä sopinu hieman isommatkin!

    VastaaPoista
  5. Olis varmaan sopinu, mut suuri koko ei ollutkaan tän projektin tavoite. :) Nyt koko on suurinpiirtein sama kuin ennen leikkausta. Tai oikeastaan yhtä kuppikokoa isompi. Mut tärkeintä mulle on, että nännit osottaa nyt oikeeseen suuntaan ja liiveissä on muutakin kuin nahkaa rullalla. :D

    VastaaPoista
  6. Miten sä olet nyt voinut?
    Onko ollut mitään ongelmia vai onko kaikki arki askareet-liikunta jne sujunut hyvin? Ja tissit tulleet mukana menossa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne menossa on mukana pysyneet! :) Oikein hyvin olen voinut ja pikkuhiljaa alkaa pääkoppakin tottumaan. Ei enää siis joka hetki pyöri uudet tissit ajatuksissa. :D Alussa niistä oli jotenkin enemmän "tietoinen".

      Ei oikeastaan muita tuntemuksia ole ollut, paitsi lunta lapioidessa edelleen tuntuu oudolle.

      Poista
  7. Saisiko vielä sellaista lappubikini-kuvaa, jossa näkisi paremmin se, että liikkuvatko rinnat lähemmäksi toisiaan? Itselläni on haaveissa saada enemmän näyttävyyttä rintavakoon. Konsultaatiossa valitsin 425 ja 450 implantti vaihtoehdot. Olen kallistumassa tuohon isompaan. Olen 161/58, mutta omaan aika leveän ja littanan rintamuksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mennään pian lomalle, nii jos sieltä ottaisi. Ei mun rinnat kyllä edelleenkään toisiinsa kiinni mene, ellen käsillä hiukan purista yhteen. Mulla onkin varmaan jo luonnostaan rinnat aika kaukana toisistaan ja pitäisi olla paljon isommat implantit, että tulisi kunnon rintavako. Mutta se nyt ei varsinaisesti ollut mun tavoite, joten olen tähän ihan tyytyväinen.

      Poista
  8. Aika hauska eroavaisuus kahdessa alimmassa kuvassa. Näyttää niinkuin ylempi olisi before-kuva ja alempi after-kuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sillä on eroa, mistä kuvakulmasta kuvaa. Toisissa kuvissa tissit näyttää isoilta ja toisissa taas ihan olemattomilta. :)

      Poista
  9. Onko uudet tissit painavat? Pystytkö makaamaan sängyssä vatsallasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne painavat ole, jos vertaa niihin vanhoihin. :) Pystyn makaamaan, mutta kyllä yöt nukun kyljellään. Jos pidempään makaisi, niin kyllä ne varmaan painaisivat. En tiedä, miltä tuntuisi esimerkiksi hierojalle mennä, kun pitäisi maata kovalla alustalla ja joku vielä möyhentäisi selästä. :D Jotenkin on vielä tuntunut siltä, etten uskalla kokeilla.

      Poista
  10. Hei taas pitkästä aikaa!
    Olen täällä käynyt säännöllisesti kurkkimassa mitä sulle kuuluu (tai siis sulle ja tisseille :D - niitähän tää blogi koskee). On kyllä nätit. Tuolla nettisivulla kävin kanssa jo ikkunaostoksilla yksi päivä.

    Hierojasta piti sanomani, että sinne vaan. Meillähän oli leikkaukset (erona se, että mulla lättänät nostettiin pelkillä silateilla) melkein samaan aikaan ja itse kävin hierojalla varmaan noin pari kuukautta sen jälkeen. Se vatsalleen meno siinä ensin tuntui vähän epämiellyttävälle, mutta meni ohi muutamassa sekunnissa. Itse hieronta tuntui vain siellä missä piti :)

    -DD

    VastaaPoista
  11. Mainitsin sun blogin mun sivuilla :)

    VastaaPoista
  12. Moikka!

    Olen itse vasta 22-vuotias, mutta jo monta vuotta miettinyt rintojenkorjausleikkausta rintojen riippumisen ja muodon epäsymmetrian takia. Oli ihan mahtavaa löytää tämä blogi, lääkäreiltä kun saa vain sen lääketieteellisen osuuden. Kävin 2 vuotta sitten Siluetissa konsultaatiossa, mutta olin erittäin pettynyt lääkäreihin ja siellä saamaani palveluun. Vaihtoehtoja annettiin monia, joista lääkäri ei osannut yhtäkään nostaa paremmaksi kuin toinen (silikonit, ripustaminen ja silikonit, pelkkä ripustaminen, rasvansiirto, rasvansiirto ja ripustaminen..) Leikkausaikaa hän kuitenkin tyrkytti jo kahden viikon päähän ja hoki kuinka varausmaksu olisi hyvä maksaa jo samana päivänä ettei aika mene.. Siitä jotenkin pölmistyneenä en ole saanut aikaiseksi uuden konsultaation varaamista. Ajattelinkin siis vielä kysäistä, että oletko edelleen niin tyytyväinen tuohon KL-klinikkaan, että menisit sinne uudelleen? Ja miltä arpesi näyttävät nyt? Onko implanttien kanssa olo millään tapaa hankalampaa kuin aikaisemmin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut, että vastaaminen kesti!

      Olen tyytyväinen kyseiseen paikkaan ja erityisesti suosittelen kirurgiani Hilkka Peltoniemeä. Hän tekee työnsä äärimmäisellä tarkkuudella ja omien sanojensa mukaan pyrkii aina täydellisyyteen. Ja voin kyllä sanoa, että siitä lähtökohdasta, mikä mulla oli, niin hän kyllä onnistui aivan yli odotusten. Jos haluat tarkempaa infoa, niin lähetä sähköpostia mulle, niin vastaan kyllä mielelläni.

      Implanttien kanssa ei ole ollut hankaluuksia ja arvet ovat aika huomaamattomat mielestäni. Itse siis en ainakaan niihin enää huomiota kiinnitä. Kyllä voin rehellisesti sanoa, että elämänlaatu on tämän korjausleikkauksen myötä parantunut, koska enää ei tarvitse miettiä rintoja joka hetki, voi pukeutua miten huvittaa ja myös niska- ja hartiasäryt ovat vähentyneet lähes olemattomiin. Ennen söin joka viikko särkylääkkeitä hartiajumin aiheuttaman pääkivun takia, nyt ehkä maksimissaan kerran kuussa, vaikka kirjoitan tietokoneella paljon päivittäin. Toki olet vielä tosi nuori ja kannattaa miettiä myös, onko toiveissa lapsia. Imetys ilmeisesti saattaa onnistua myös leikkauksen jälkeen, mutta vaarana tietysti on rintojen uudelleen "rupsahtaminen" raskauden aiheuttaman rintojen kasvun ja imetyksen jälkeisen kutistumisen takia. Mutta näistä asioista kyllä konsultaatiossa varmasti kerrotaan rehellisesti.

      Vielä sanon, että konsultaatioissa kirurgit ovat hyvin suorapuheisia, mutta siitä ei kannata pelästyä. Vaihtoehtoja tosiaan on monia ja kannattaa ennen konsultaatiota jo miettiä, mitä itse haluaa. Eri vaihtoehdoissa on kaikissa hyvät ja huonot puolensa. Kannattaa ottaa selvää noista jo etukäteen ja sen pohjalta miettiä, mikä vaihtoehto on itselle sopivin. Näin ollen konsultaatiossa jää enemmän aikaa itse operaation läpikäymiseen ja mahdolliseen implanttien sovittamiseen.

      Poista