sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Bikini/liivitilaus tehty!

Heippa pitkästä aikaa! En ole saanut aikaiseksi ottaa uusia kuvia joulupukin tuomista liiveistä. Koitan saada nyt lähiaikoina niitä laitettua tänne blogiin.

Tilasin viime perjantaina Figleavesiltä Englannista muutamat rintaliivit ja kahdet bikinit. Saa nähdä, sopivatko päälle. Oli vaan niin edullisia Suomen hintoihin verrattuna ja valikoima oli myös mahtava, että pakko oli sieltä tilata. Jos ei sovi, niin saahan ne palauttaa! Tilaaminen ainakin oli helppoa ja katselin jostain keskustelupalstalta, että myös toimitus on ollut nopea ja palauttaminenkin on onnistunut hyvin. Toivottavasti paketti saapuu ensi viikon aikana! Ihanaa ostaa uusia vaatteita ja odottaa ensi kesää!

Rinnat eivät ole enää ainakaan pienentyneet. Lieneekö joulusta tullut hiukan ylimääräisiä kiloja, mutta minusta tuntuu, että rinnat ovat vähän jopa isomman oloiset kuin heti leikkauksen jälkeen? Tai sitten vaan on implantit laskeutuneet sinne minne ne kuuluukin. Myös se tietysti vaikuttaa, että on voinut jo käyttää muitakin liivejä kuin näitä urheiluliivejä! :)

5 kommenttia:

  1. Kiva kuulla jälleen kuulumisia! Jään odottelemaan kuvia uusista liiveistä!

    Sari

    VastaaPoista
  2. On tosiaan laaja valikoima tuolla sivustolla! Miten valitsit liivikoon? Nuo näyttävät olevan UK-kokoina pelkästään. Ja hinnat ovat vain puntina, ilmeisesti kuitenkin korttimaksussa sillä ei ole väliä?

    Maarit

    VastaaPoista
  3. Siellä sivuilla on sellanen kokolaskuri. Sen mukaan valitsin. Saa nähdä, kuinka pitää paikkansa. Ja sen valuutan saa vaihdettua sivun ylälaidasta "change currency"-kohdasta. Sieltä siis näkee hinnan euroissa, niin pystyy vertaamaan, mutta korttimaksussa sillä tosiaan ei ole väliä. Mutta siis ihan hinnan vertailun takia on helpompaa nähdä hinnat euroissa.

    VastaaPoista
  4. Mielenkiintoista kuulla pitikö koko laskuri paikkansa.

    Onko nänneissäsi tunto jo palautunut?

    t. leikkauksessa lokakuussa 2012 (rinnat + tummytuck)

    ps. täällä myös toipuminen mennyt hyvin :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos rohkeasta blogistasi! Itse olen 2 lapsen äiti ja minulla konsultaatio KL:ään, Jyväskylään, parin vkon päästä, -kyllä jo jännittää!! Mukava on ollut seurata blogiasi, sait kauniit rinnat :) Onneksi olkoon! :D

    VastaaPoista