lauantai 22. joulukuuta 2012

Hyvää Joulua!






21 kommenttia:

  1. Ne on upeat! Edelleen, hieman punottavista arvista huolimatta. Sitä pääomaa odotellessa - tv, yhden lapsen imettänyt rusinatissi

    VastaaPoista
  2. Upein joulutervehdys 2012! :D Noi on niin upeat, että tässä meinaa kärsivällisyys omaa konsultaatiota odottaessa loppua...

    VastaaPoista
  3. Ihanat!! :D Hyvää Joulua sinnekin! :)

    VastaaPoista
  4. Hyvää Joulua!

    Sari

    VastaaPoista
  5. Upeeta!! Ja ihanaa joulua myös sinne!

    VastaaPoista
  6. Upeat tissit ja kivat hanskat :D
    Ihanaa joulua sinulle!

    -Minna

    VastaaPoista
  7. Hienoa! Et varmaan viime jouluna olisi osannut kuvitella kuinka upeet tissit sulla on?
    Hyvää Joulua!

    VastaaPoista
  8. Aivan mahtavalta näyttää! Nyt pitäisi itse vielä malttaa odottaa muutama kuukausi leikkausta! Kiitos, että olet jaksanut lisätä kuvia tänne näin runsaasti!

    VastaaPoista
  9. Mitäs pukki toi? :) Minulle toi kahdet VS:n biksut :) Ihanasti sulla jo liikkuu tissit tuossa 3.kuvassa, mulla on hyvin jo laskeutuneet, mutta aika lujasti ovat kovina paikallaan, mielestäni liikaakin sivuilla :(

    Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin sulle s.postilla pari kuvaa. Toipuminen sujuu hyvin. Kesää ja bikinikelejä odotellessa :)

      Minna

      Poista
  10. Tosi hyvältä näyttää toi sun tissikoko! Mä olen itse 156cm ja mulle tulee 425cc:t helmikuussa. Ainakin konsultaation perusteella ei niiden pitäis olla mitenkään liian isot mulle. Varmaan jonkun mielestä on toki aivan liian pornot :) tärkeintä, että itse tykkää! Hyvää joulunjatkoa!

    Mikaela

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ei kait se keltään pois ole, jos itse on itseensä tyytyväinen. :)

      Poista
    2. Oh - mahtava koko! Oispa itselläkin tuo implanttikoko!

      Poista
    3. Jostain luin, että jopa 3/5 ottaa ensimmäisellä kerralla liian pienen implantin ts. olisi toivonut lopputuloksena isompia rintoja. Mulla kävi myös näin, 335cc:t eivät saaneet aikaan haluttua ulkonäköä. Muistan kuinka konsultaatiossa kirurgi lähti ensin tarjoamaan jopa alle kolmen desin implantteja, olen kuullut samaa muiltakin että Suomessa kirurgit jostain syystä suosittelevat pieniä implanttikokoja 2,5-3,5 desiä. En tiedä miksi? Vaikka sitten uusintaleikkaus ei sinänsä ole niin rankka kuin eka leikkaus, on ärsyttävää maksaa tavallaan samasta leikkauksesta kaksi kertaa! Mulla meni 5 vuotta säästäessä uutta leikkausta varten,

      Poista
  11. hienot on joka suunnalta! Minulla niin auttamattoman epäsymmetrinen sekä samanlaiset, mitä ennen mut pikkusen isommat. Maate selällään oikeanpuoleinen on klo 14 kohdalla ja vasen klo 19-20 välimaastossa. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi harmi! :(

      Poista
    2. Kyllä. Tulee aika pitkäksi odottaessa tietoa, saako ilmaisen korjausleikkauksen ja et milloin se tehdään SEKÄ, onko sen tuomaan tulokseen tyytyväinen.

      Poista
  12. Kiitoksia kommenteista kaikille!

    Noi hanskat oli kyllä hauskat! :D

    Pukki toi kolmet liivit tai oikeastaan alusasusetit ja niistä laitan kuvia jossain vaiheessa kun ehdin! Eipä olisi viime vuonna voinut pelkän koon mukaan liivejä ostella joululahjaksi. :)

    VastaaPoista
  13. Hieno lopputulos! Itse olen menossa 6 päivän kuluttua leikkaukseen ja olipa kiva kun löysin nyt blogisi ja pystyin lukemaan toipumisajasta, joka minua eniten tässä jännittää. Olen siis aikeissa palata töihin heti seuraavalla viikolla, mutta työni ei ole raskasta. Miten pitkään sinä olit sairaslomalla ja laitettiinki sinulla implantti lihaksen alle vai rintapussiin? En löytänyt siitä näin pikaisella tsekkauksella tietoa..
    Entö oliko sinulla vaikea kohdata ihmisiä, jotka eivät tienneet leikkauksestasi? Itse en ole mm. töissä kertonut kenellekään asiasta. Mietin vielä, että kertoisinko.

    terkuin,
    Minna Turusta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Minulle laitettiin implantti lihaksen alle. Itse jatkoin normaalia arkea kahden viikon jälkeen leikkauksesta, mutta silloinkin vielä ajoittain tuntui pitkään pystyssä oleminen hankalalta ja iltaisin tuntui enemmän painetta rinnoissa. Myös esim. kävellä täytyi aina välillä tosi hitaasti. Tehdäänkö sinulle siis myös mastopexia vai laitetaanko vaan implantit? Jos tehdään tuo mastopexia niin kyllä varaisin vähän enemmän toipumisaikaa, vaikka työ olisikin kevyttä! Kipu ei itselläni ollut missään vaiheessa sietämätön, mutta olo oli kyllä ekat pari-kolme viikkoa aika epämukava.

      Itse pystyin kyllä kohtaamaan ihmisiä ihan normaalisti jo viikon jälkeen. Toki hiukan välttelin tilanteita, joissa olisi esim. joutunut halaamaan jotain leikkauksesta tietämätöntä! :D En ole edelleenkään kovin monelle leikkauksesta kertonut eikä asia ole missään ilmi tullut. Muutos vaatteet päällä ei kuitenkaan ole niin suuri, että se huomiota herättäisi.

      Kovasti tsemppiä leikkaukseen ja jos leikkauksen jälkeen tai vielä ennen tulee lisää kysymyksiä niin vastaan kyllä mielelläni! Saa myös laittaa s.postia, jos siltä tuntuu! Itse sain tukea silloin muilta saman läpikäyneeltä ja se kyllä helpotti mieltä.

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta! Itselleni tehdään vain pelkkä implanttien lisäys. Leikkaus tehdään Tallinassa Suomalisen firman kautta ja ainakin siellä konsultaatiossa sanottiin, että voi mahdollisesti palata pikaisesi jo takaisin töihin, jos tekee kevyttä työtä. Oma työni on siis toimistotyötä pääosin ja teen paljon töitä ihan kotoa käsin.

      Saako näihin tällaisiin "ei pakollisiin" leikkauksiin töistä ihan normaalin sairasloman, jonka työnantantaja maksaa? Vai tuleeko ottaa palkatonta?

      Ja kaipa tuo kivun tunteminen on niin henkilökohtaista jokaisella. Olen tosian varautunut, että jos laitetaan lihaksen alle (nyt suunnitelmissa päälle), niin toipumisaika on huomattavasti pidempi.

      /Minna

      Poista