torstai 6. kesäkuuta 2013

Vihdoin kuulumiset!

Pahoittelut, että tämän päivityksen tulo kesti kauemmin kuin ajattelin. On ollut todella kiirettä tämä loppukevät eikä näille kiireille loppua näy, mutta nyt hetkeksi istahdan kirjoittamaan  tämän!

Kävin siis toukokuun alussa jälkitarkastuksessa ja kaikki on hyvin! Arvet ovat parantuneet ja vaalentuneet todella hyvin ja laitan niistä vielä myöhemmin kuvia. Itse en niihin ainakaan kiinnitä minkäänlaista huomiota eli eivät häiritse. Pystyn tekemään kaikkea aivan kuin ennenkin. Ainoastaan sivuttaisissa liikkeissä, esim. haravoinnissa huomaa rintalihasten heikkouden kun ovat olleet vähemmällä käytöllä. Pitäisi siis alkaa niitäkin treenaamaan varovasti. Uida pystyy jo hyvin. Aluksi se tuntui jotenkin oudolta, mutta nyt ei enää.

Lähtökohdan huomioiden rinnoistani tuli melko symmetriset. Toinen on edelleen hiukan pyöreämpi alaosastaan ja plastiikkakirurgini sanoikin, että siihen voisi tehdä vielä halutessaan rasvansiirron, jolloin saisi symmetrisyyttä vielä viilattua. Itse olen kuitenkin tyytyväinen eikä pieni epäsymmetria todellakaan haittaa. Sitä ei kuitenkaan vaatteet päällä mitenkään erota, ja ne ketkä näkee mut ilman vaatteita ovat hyvin tyytyväisiä nykytilaan. :) Mutta onhan se mukava tietää, että jos vielä haluaisi rinnoistaan "täydelliset", niin se ei enää kovin suurta toimenpidettä vaatisi. En kuitenkaan ole lisäleikkauksiin menossa.

Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvia. Vasta näistä kuvista tajusin, kuinka surullisilta nuo entiset rinnat näyttikään! Ainoa asia, mikä on paremmin ennen kuvissa, on vatsalihasten aavistuksenomainen erottuminen. Jostain syystä jälkeen kuvissa vatsalihasten kunto on romahtanut ja päälle on tullut talven rasvakerros. :D Nyt kyllä kuukautta myöhemmin ollaan taas jo paremmin kesäkunnossa...

 Ennen:



 Jälkeen:





7 kommenttia:

  1. On kyllä mahtava lopputulos! AIvan upee! Olet todellakin varmasti tyytyväinen :)

    Ja musta nuo vatsalihakset näyttää ihan yhtä hyvältä näissä jälkeen kuvissa. Katos niistä lähtee vaan se hohto noin kauniiden rintojen vieressä ;)

    Kivaa kun tulit postaamaan, sitä oli jo odotettukin <3

    VastaaPoista
  2. hyvältä näyttää!! :)
    itsekkin menossa ylihuomenna leikkaukseen, täyttämään imetyksen jälkeisiä nahkapusseja ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista ja kyllä on sanomattakin selvää, että tyytyväinen olen! :) Ihanaa, kun ei tarvitse enää miettiä koko ajan rintoja. Nyt rinnat ovat "normaalit", näyttävät ja tuntuvat hyvälle. Ennen oli aina liiveistä olkapäissä painaumat ja rintoja piti pitkin päivää "korjailla" liiveissä, kun eivät pysyneet aloillaan. :D

    Tsemppiä leikkaukseen menevälle!

    VastaaPoista
  4. Kiitos tästä blogista! Oli ilo seurata sitä. Kaikkea hyvää sinulle :)

    -DD

    VastaaPoista
  5. wou.. aivan järjettömän upeet! :) ite oon 18 vuotias, ja samanlaiset tissit omistan kuin sää ennen! riippunut ja roikkunut ihan siitä asti kun alkoi murrosiässä kasvamaan :s paljonko kaikki tuli maksamaan yhteensä?:)

    VastaaPoista
  6. Aivan mahtava lopputulos! :) Itsekin odottelen leikkausta.

    VastaaPoista
  7. Mahtava lopputulos! :)
    Miltäs elämä näyttää tällähetkellä?

    VastaaPoista